Hi, ik ben Nathalie Boonekamp

Als bloemiste en oprichtster van Wild Flower Stories in Gouda, streef ik ernaar troost en schoonheid te brengen bij een afscheid en uitvaart. Persoonlijke, natuurlijke bloemstukken zijn een eerbetoon aan de liefde, het leven en de herinneringen van degene die we missen.

Wild Flower Stories werkt nauw met u samen om een rouwstuk te creëren die de persoonlijkheid en het leven van uw dierbare weerspiegelt. Met zorg worden bloemen, grassen en takken gekozen die passen bij het seizoen en/of in de eigen tuin geplukt.

Daarnaast worden er in elk seizoen inspirerende workshops met groene, natuurlijke materialen georganiseerd in een sfeervol atelier in Gouda.

wildflowerstories-nathalie-boonekamp-bloemen-afscheid-uitvaart-rouw-gouda-pluk-ritueel
wild-flower-stories-nathalie-boonekamp-rouw-uitvaart-bloem-werk-stuk-afscheid-gouda-logo
wildflowerstories-nathalie-boonekamp-bloemen-afscheid-uitvaart-rouw-gouda-rouwwerk-bloemist

Mijn verhaal

De liefde voor bloemen en alles wat buiten groeit heeft altijd voor mij bestaan. Als kind was ik zo onder de indruk van de velden vol pinksterbloemen rond de Reeuwijkse plassen. De liefde voor alles wat buiten groeit en bloeit en zelf weg vindt, had ik al als kind en dat is nooit verdwenen. Inmiddels ben ik 25 jaar werkzaam als bloemiste. Bloemen verwerk ik het liefst los, wild en natuurlijk. Oorspronkelijk, zoals ze bloeien in de natuur, zo vind ik ze prachtig.

Seizoensbloemen, met wisselende kleuren en vormen, vertellen het verhaal van het leven die altijd in beweging is. Net zoals herinneringen, veranderen zij met het seizoen en blijven altijd een deel van ons.

Stories